Biodiatèrmia 

 

BIODIATERMIA Lavatron és un potenciador tixotròpic, que aconsegueix incrementar la viscoelasticitat del teixit i mantenir-la en el temps, generant una activació cel·lular profunda.

 

Es basa en els principis de la termoteràpia, és a dir, en l'aplicació de calor com a tractament. Aquesta tècnica porta més d'un segle aplicant-se com a tractament per a lesions, cops i inflamacions amb gran èxit.

 

Ara, gràcies als avenços tenològics que ens presenta aquest aparell, s'ha passat a la Biodiatèrmia, la qual és capaç d'oferir tots els avantatges de la calor sobre els teixits, però sense necessitat d'elevar la temperatura.

 

A més, permet jugar amb diferents mides i tipus d'elèctrodes, facilitant així l'apliacaió d'un tractament personalitzat per a cada cas.

 

Això facilita aconseguir millors resultats, ja que cada persona podrà ser tractada d'una manera adequada a les característiques del seu problema. A més, el període de tractament es redueix, aconseguint resultats molt més ràpis i permetent que el pacient pugui alleujar el seu dolor i recuperar la seva condició física en un període de temps més breu.

 

Contacte

Centre de fisioteràpia Injana

Carrer Ramis, 70

          08470 Sant Celoni

93 848 46 78

627 637 853

info@injana.es

 

HORARI:

De dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 15:00h a 20:00h.

Cita prèvia obligatòria.

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Centre de fisioteràpia Injana